Djaloshi Konsull

Djaloshi Konsull - Mato Llovrak
"Rilindja" Prishtinë 1968
Përkthyes: Ali Rexha
Faqe 115

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ditt e fëminis

Ditt e fëminis - France Bevk
"Rilindja" Prishtinë 1958
E shqipnoi Fejzullah Canaj
Faqe 101

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Zhvillimi Ekonomik i Kosovë – Metohis

Zhvillimi Ekonomik i Kosovë - Metohis
"Milladin Popoviq" Prishtinë 1957
Botim i Këshillit Krahinuer të Lidhjes Socialiste të Kosovë-Metohis

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Hajni

Hajni - Leonid Leonov
"Milladin Popoviq"  Prishtinë, 1957
Përktheu: Sulejman Drini dhe Adem Demaçi
Faqe 447

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kekeci – mbi greminën e vetmueme

Kekeci, mbi greminën e vetmueme - Josip Vandot
"Milladin Popoviq" Prishtine, 1957
Përktheu: Haki Hoxha
Faqe 181

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Libër për fëmij

Libër për fëmij – Vlladimir Nazor

“Mustafa Bakija” Prishtinë 1953,

Përktheu: Rexhep Hoxha

Faqe 211

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Tre vllazën dhe prralla tjera

Tre vllazën dhe prralla tjera – Vilhelm Grim

“Mustafa Bakija” Prishtinë 1955

Përkhtyen nga serbishtja: Sitki Imami dhe Mirko Kadiçi

Faqe 159

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Nga katundi e pylli

Nga katundi e pylli – Svetisllav Bozhinoviq

“Mustafa Bakija” Prishtinë 1953

Përktheu nga sërbishtja: Sulejman Drini

Faqe 107

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ramë Bula

Ramë Bula, tregime prej Sanxhakut – Qamil Sijariq

“Miladin Popoviq” Prishtinë 1956

Përkthyen: Vehab Shita dhe Hasan Vokshi

Faqe 160

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Bihorasit

Bihorasit – Qamil Sijariq

“Miladin Popoviq” Prishtinë 1957

Përktheu: Esad Mekuli

Faqe 253

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

FLOSSK | Some Rights Reserved | CC BY-SA 4.0