Pjetër Pan

Pjetër Pan - Xhejms Barri
"Rilindja" Prishtinë 1959
Përkthyes: Ramiz Kelmendi
Faqe 105

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ajvanho

Ajvanho - Valter Skot 
"Rilindja" Prishtinë 1959 
Përkthyes: Latif Mulaku dhe Latif Berisha
Faqe 130

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Mbi krahët e fluturës

Mbi krahët e fluturës - Rexep Hoxha
"Rilindja" Prishtinë 1959
Faqe 58

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Hajdi

Hajdi - Johana Shpiri
"Rilindja" Prishtinë 1959
Përkthyes: Gani Luboteni
Faqe 271

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Era dhe kolona

Era dhe kolona - Hivzi Sylejmani
"Rilindja" Prishtinë 1959
Faqe 78

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Zoja Bovari

Zoja Bovari - Gustav Flober
"Rilindja" Prishtinë 1959 
Përkthyes: Vehap Shita
Faqe 429

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Udhëtimi në Kongo

Udhëtimi në Kongo - Andre Zhid
"Rilindja" Prishtinë 1959
Përktheu: Qazim Berisha

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Vocrraku

Vocrraku - Alfons Dode
"Rilindja" Prishtinë 1959
Përktheu: Anton Çetta
Faqe 239

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Thembra e hekurt

Thembra e hekurt - Xhek London
"Rilndija" Prishtinë 1958
Përkthyes: Hilmi Thaqi
Faqe 275

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Rruga ime

Rruga Ime (vjersha) - Sergej Jesenjin
"Rilindja" Prishtinë 1958
Përkthyes: Esad Mekuli
Faqe 69

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

FLOSSK | Some Rights Reserved | CC BY-SA 4.0